Сервисни пакети за возила постари од 3 години

Сервисни пакети за возила постари од 3 години

Citroën Поволности

За да го продолжи животот на вашиот CITROËN автомобил под најповолни услови, CITROËN разви цела палета на понуди на сервисни услуги кои ќе одговараат на вашиот буџет, без оглед на староста на вашето возило.

Откријте ги ПАКЕТИТЕ CITROËN ПОВОЛНОСТИ специјално направени за возила постари од 3 години кои ќе го заштедат вашиот буџет одвоен за одржување на автомобилот а истовремено ќе ја искористите стручноста на експертите на CITROËN.

  • Servisna za webServisna za web2

ПАКЕТИТЕ CITROËN ПОВОЛНОСТИ вклучуваат EUROREPAR резервни делови, избрани и одобрени од производителот, со вклучена промена на истите, специјално направени за возила постари од 3 години, за сопственици на возила – физички лица.

За цената на пакетите за вашиот модел на автомобил обратете се во сервисите на AVTONOVA.
Погодностите на пакетите не можат да се комбинираат со погодностите на другите промотивни акции.