September 7, 2017

CITROËN ГО ПРЕТСТАВУВА СВОЈОТ НОВ ПОТПИС НА МАРКАТА « INSPIRED BY YOU » НА САЕМОТ ВО ФРАНКФУРТ 2017

CITROËN ГО ПРЕТСТАВУВА СВОЈОТ НОВ ПОТПИС НА МАРКАТА « INSPIRED BY YOU » НА САЕМОТ ВО ФРАНКФУРТ 2017

По лансирање на кампањата на марката Citroën ‘Citroën Inspired by You’ на Саемот на автомобили во Париз 2016, сосема природно ‘INSPIRED BY YOU’* да постане нов потпис на марката. Овој нов потпис ќе биде премиерно прикажан на штандот на марката на Саемот во Франкфурт 2017.

‘INSPIRED BY YOU’ е следбеник на ‘CRÉATIVE TECHNOLOGIE’ (2009) и ќе биде прикажан на Саемот во Франкфурт 2017.

IBY_1L_ROU

Повеќе од обичен потпис, ‘INSPIRED BY YOU’  вистински принцип кој инспирира оригинални решенија понудени од Citroën за своите клиенти во делот на:

– производи : од Новиот C3 до кросоверите C3 Aircross и C5 Aircross., нови модели кои зрачат со свежина а се во служба на удобноста и уживањето на патниците.

– технологии : ConnectedCAM CitroënTM, Airbumps® или пак прогресивното хидраулично потпирање Progressive Hydraulic CushionsTM кои се составен дел на иновативната програма ‘CitroënAdvanced Comfort’).

– услуги :новите услуги за подвижност: Citroën Rent&Smile или Citroën Earn&Drive, како и мобилните апликации MyCITROËN и Scan MyCITROËN.

 односи со клиенти : веб страната за оставање мислење Citroën Advisor или пак новиот концепт за урбана продажба ‘La Maison Citroën’.

CTN_InspiredByYou_Logo2L_Fushia_RVB

*’INSPIRED BY YOU’ : ‘инспирирана од вас ’. NB : овој меѓународен потпис се употребува на англиски јазик освен на пазари каде англискиот не е во употреба ( на пр. Кина) и може да се преведе.