Нашата гама

АВТОМОБИЛИ

Нов Citroën C1

Нов Citroën C1

Веќе од 10490€ со ддв.

НОВ CITROËN C3

НОВ CITROËN C3

Веќе од 10890 € со ддв.

Нов CITROËN C-ELYSÉE

Нов CITROËN C-ELYSÉE

Веќе од 10 990€ со ддв.

Нова гама CITROËN C4

Нова гама CITROËN C4

Веќе од 14790€ со ддв.

Citroën C4 Cactus

Citroën C4 Cactus

Веќе од 13490€ со ддв.

Citroën C5

Citroën C5

Веќе од 27490€ со ддв.

Новиот C4 Picasso

Новиот C4 Picasso

Веќе од 18990 € со ддв.

Нов Grand C4 Picasso

Нов Grand C4 Picasso

Веќе од 19 690€ со ддв.

Citroën Berlingo Multispace

Citroën Berlingo Multispace

Веќе од 13990€ со ддв.

New Citroën Jumper Combi

New Citroën Jumper Combi

Веќе од 26.990€ со ДДВ

КОМЕРЦИЈАЛНИ ВОЗИЛА

Berlingo Furgon

Berlingo Furgon

Веќе од 14000€

НОВО Citroën Jumpy

НОВО Citroën Jumpy

Веќе од 18.890 €

Citroën Jumper

Citroën Jumper

Веќе од 20.900€ со ДДВ

DS

DS 3

DS 3

Веќе од 15690€ со ддв.

DS 4

DS 4

Веќе од 21490€ со ддв.

DS 5

DS 5

Веќе од 29900€ со ддв.

ОБЛАСТ ЗА КЛИЕНТИ

Понуди

ПонудиПобарајте понуда

Локатор на дилери

Локатор на дилери

СВЕТОТ НА CITROËN

CITROËN ВО ФРАНКФУРТ

CITROËN ВО ФРАНКФУРТ

На Саемот на автомобили во Франкфурт 2017, Citroën ја…

Повеќе
НОВ CITROËN C3 AIRCROSS

НОВ CITROËN C3 AIRCROSS

SUV од новата генерација…

Повеќе
C5 AIRCROSS

C5 AIRCROSS

Премиера на CITROËN C5 Aircross …

Повеќе
CITROËN C3 R5

CITROËN C3 R5

Првите тестови…

Повеќе
CITROËN ВО ФРАНКФУРТ

CITROËN ВО ФРАНКФУРТ

На Саемот на автомобили во Франкфурт 2017, Citroën ја…

Повеќе
НОВ CITROËN C3 AIRCROSS

НОВ CITROËN C3 AIRCROSS

SUV од новата генерација…

Повеќе
C5 AIRCROSS

C5 AIRCROSS

Премиера на CITROËN C5 Aircross …

Повеќе
CITROËN C3 R5

CITROËN C3 R5

Првите тестови…

Повеќе